Nieuws

dutchhomemade
Let op! Dit artikel is al 141 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Liefhebbers van macarons opgelet: DutchHomemade opent in de binnenstad

Liefhebbers van macarons kunnen hun hart ophalen! DutchHomemade komt namelijk naar Tilburg en opent een vestiging middenin de Tilburgse binnenstad. Om precies te zijn in de Frederikstraat die de Heuvelstraat met het Pieter Vreedeplein verbindt. Het zaakje van 29 m2 opent deze zomer haar deuren. 

Op het hoekje van de Frederikstraat kun je straks terecht voor heerlijke macarons, chocolaatjes, ijs en koffie. Het tafereel van een kopje koffie uit de hand en een doosje macarons voor thuis uit Parijs dient zich nu dus ook in Tilburg aan. Verschil tussen de Franse macarons en de macarons die DutchHomemade verkoopt: ze zijn groter van formaat. Ook goed nieuws voor mensen met een glutenallergie. DutchHomemade heeft ook een hoop glutenvrije macarons in het assortiment.

Benieuwd naar de smaken macarons die je straks kunt scoren in de stad? Denk aan passion fruit, red velvet, strawberry cheesecake, chocolade, coffee, salted caramel, dutch cookies & cream en nog veel meer. Het volledige assortiment kun je op de website bekijken.

Meerdere locaties in het land

DutchHomemade is ook in Eindhoven gevestigd. Daar openden ze in 2016 een vestiging en die is goed ontvangen. Online krijgt het zaakje namelijk positieve recensies.

Ook staan er een aantal andere steden op het programma. Zo opent DutchHomemade binnenkort ook in Amsterdam en Den Haag.

Nog eventjes geduld

Nog eventjes geduld dus voor iedereen die graag macarons eet. Wil je nu al een macaron scoren in de binnenstad, dan hebben we wel een tip voor je. Friandries verkoopt namelijk sinds vorige week heerlijke ijsjes die worden geserveerd op een bakje of tussen een macaron.

Reageer op dit bericht