Nieuws

bierwinkel reeshof
Let op! Dit artikel is al 308 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Liefhebbers van speciaalbier opgelet: Bierwinkel Reeshof geopend in grootste wijk van de stad

De kroegen zijn helaas gesloten, maar genieten van een heerlijk speciaalbiertje kunnen we gelukkig nog steeds. We hebben dan ook goed nieuws voor bewoners van de Reeshof (en uiteraard ook andere Tilburgers: er is een speciaalbierwinkel geopend in de grootste wijk van de stad. Bierwinkel Tilburg is de naam en je kunt er terecht voor heerlijke bieren. 

Van lekkere speciaalbieren van Brabantse bodem tot heerlijke Stout’s. Van IPA’s tot Porters en van Barred Aged bieren tot andere soorten speciaalbier: ze hebben het. Oftewel weer een nieuw adresje om ervoor te zorgen dat jij Untappd kunt uitspelen. Ze hebben heel veel verschillende speciaalbieren op voorraad en het assortiment wordt continu aangevuld.

Je vindt Bierwinkel Reeshof aan de Ketelhavenstraat 163 in de Reeshof. Dit is om de hoek bij Station Reeshof en in hetzelfde complex als waar bedrijven als Perron3 en Snap Fitness zijn gevestigd.

Meer informatie

Bierwinkel Reeshof is van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 – 17:30 uur geopend. Ondanks de huidige maatregelen omtrent het coronavirus, mogen zij als bierwinkel nog wel de deuren geopend houden. Uiteraard zorgen ze ervoor dat je coronaproof de winkel kunt bezoeken en heerlijke biertjes kunt afrekenen.

Wil je op de hoogte blijven van het bieraanbod van Bierwinkel Reeshof en de actuele acties? Volg ze dan op Facebook en Instagram.