Nieuws

Let op! Dit artikel is al 42 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Liefhebbers van Vietnamees eten opgelet: Tasty Saigon geopend in Tilburg

De Vietnamese keuken: wie houdt er niet van? Van heerlijke noodlesoepen (pho) tot rijkelijk gevulde stokbroden (banh mi) en van hartige pannenkoeken (banh xeo) tot heerlijke rijstgerechten. Tilburg heeft er vanaf nu een Vietnamees eetzaakje bij: Tasty Saigon. 

Tasty Saigon is gevestigd aan het Lieve Vrouweplein in Tilburg en je kunt er eten afhalen of thuis laten bezorgen. Goed om te weten: de prijzen zijn 20 procent hoger als je de gerechten laat thuisbezorgen. Oftewel door af te halen (in combinatie met een avondwandeling bijvoorbeeld) bespaar je de nodige euro’s.

Menukaart Tasty Saigon

Op de kaart van het eetzaakje vind je verschillende traditionele Vietnamese gerechten en heerlijke streetfood gerechten uit het Aziatische land. Denk aan verschillende soorten Pho (rundernoodlesoep), spring rolls, noodlemaaltijden, banh mi (rijkelijk belegde baquettes) en loempia’s.

De volledige menukaart kun je op de website bekijken.

Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte blijven van acties van Tasty Saigon? Volg ze dan vooral op Instagram. Ook zijn ze nog op zoek naar personeel. Daarvoor kun je mailen naar info@tastysaigon.nl of bellen naar 06-13192464.

Wil je meer tips over horecazaken waar je nu heerlijke gerechten kunt afhalen of thuis laten bezorgen? Check dan vooral dit artikel.