Nieuws

Let op! Dit artikel is al 2118 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Lijfstroom Pilates en massage opent haar deuren in Tilburg

Op zondag 2 november vindt de officiële opening plaats van een nieuwe studio voor Pilates en massage in Tilburg: Lijfstroom. De studio is gevestigd in het voormalige pand van dansgezelschap Station Zuid, gelegen aan de Ringbaan Noord 7 in Tilburg. Lijfstroom wordt geleid door Loes Buenen, in 2004 afgestudeerd aan de Fontys Dansacademie. Na haar afstuderen volgde zij een opleiding van twee jaar tot Pilatestrainer en eveneens een opleiding van 14 maanden tot masseur.

Lijfstroom

Bij Lijfstroom kun je terecht voor lessen Klassieke Pilates. Dit is een bijna honderd jaar oude bewegingsmethode waarbij je d.m.v. oefeningen leert je lichaamscentrum te versterken. Deze lessen worden gegeven in kleine groepen op de mat, maar ook beschikt de studio over originele Pilates-toestellen voor privélessen.

lijfstroom-studio

Loes is reeds acht jaar werkzaam als Pilatestrainer en is gespecialiseerd in het werken met mensen met (chronische) rugklachten. In haar lessen leert zij mensen wat ze zelf kunnen doen om van hun klachten af te komen. Zij geeft hen inzicht in hoe hun lijf functioneert en hoe de klachten ontstaan. Daarnaast is Loes gediplomeerd Holos-masseur en geeft zij zowel tafelmassages als stoelmassages. Hiermee biedt Lijfstroom een totaalpakket om je weer thuis te voelen in je lijf.

Tijdens de opening zijn er naast een hapje en een drankje ook gratis meedoe-lessen Pilates, gratis stoelmassages en demonstraties op de Pilates-toestellen.

De open dag vindt plaats op zondag 2 november van 13u-17u aan de Ringbaan Noord 7 in Tilburg. Zie www.lijfstroom.nl voor het volledige programma.

loes-lijfstroom