Nieuws

Let op! Dit artikel is al 2457 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Live muziek en kunst bij de Kunstpromenade

Van 7 september tot en met zaterdag 5 oktober kunt u de langste kunstgallery van Tilburg en omstreken weer bezoeken. De ondernemers toveren de SchouwburgPromenade dan om tot een grote overdekte kunstgallery.

Bij de deelnemende winkels aan beide zijden van de Schouwburgring treft u zowel in de etalages als in de winkels een keur van werken aan van veel schilders en beeldhouwers.

Demonstraties en workshops
Op de zaterdagen zullen diverse demonstraties en workshops plaats vinden op de Schouwburgpromenade. Diverse aanbieders en connecties van de Stichting Xplo presenteren hun werk. Zo is er een doorlopende gratis tekenworkshop voor kinderen, een gratis workshop EigenAardig portret tekenen en een gratis doorlopende schilderworkshop, waarbij het winkelend publiek op doeken van 100×100 cm aan de slag kan.

Nieuw tijdens deze KunstPromenade is een demonstratie en workshop Graffiti. Een karikaturist zal van het winkelend publiek een karikatuurtekening maken, die men gratis mee naar huis mag nemen.
Enkele informatiestands, een boekpresentatie en nog veel meer zorgen voor een interactief verblijf op de KunstPromenade. Als u interesse hebt in kunst is dit een mogelijkheid om te zien wat voor talent Noord-Brabant op dit gebied in huis heeft.

Live muziek
Elke zaterdag wordt de KunstPromenade feestelijk en muzikaal ondersteund door o.a. Frank Ashton, The Juggets Jazzband en The Jukebox Boys. Zij zorgen deze dagen van 12.00 tot 16.00 uur voor een gezellig sfeertje in de langste overdekte kunstgallery van Tilburg.

De ondernemers van de SchouwburgPromenade organiseren dit evenement in samenwerking met de stichting KuBra en Studio Xplo. Deze organisaties willen kunst op de kaart zetten in de ruimste zin van het woord. Ook kunt u zien hoe divers het winkelaanbod is aan de SchouwburgPromenade, waar als extra voordeel volop parkeergelegenheid aanwezig is aan de schouwburgring en in de parkeergarage aan het Louis Bouwmeesterplein.

 
PRIJSVRAAG
In de winkels staat bij de kunstwerken een kaartje met een beschrijving plus de naam van de kunstenaar.
Op 16 kaartjes is een letter geplakt. Verzamel deze letters en maak met behulp daarvan de slagzin op het prijsvraagformulier af.
 
1e Prijs waardebon t.w.v. €150,-
2e Prijs 2 kaartjes van Theaters Tilburg voor de musical Flashdance op 19 oktober
3e Prijs waardebon t.w.v. €100,-

Reageer op dit bericht