Nieuws

Let op! Dit artikel is al 1445 dagen oud en wellicht niet meer relevant

BNR Nieuwsradio maakt opnames tijdens BOB Borrel

Ondernemend Brabant komt samen op dinsdag 16 juni a.s. tijdens de zomerse BOB Borrel bij NBC Hermans en Van der Weegen in Tilburg. Bijzonder aan deze specifieke borrel zijn twee onderdelen: de officiële opening van het pand van NBC Hermans aan het nieuwe Stadsplein Forum en de opnames voor het programma Gangmakers van BNR Nieuwsradio.

BNR Nieuwsradio

De BOB Borrel is op de mooie binnenplaats van het gloednieuwe complex, waar wethouder van de gemeente Tilburg Erik de Ridder om 18.30 uur het pand officieel zal openen. Eerder die avond maakt BNR Nieuwsradio live radio met het programma Gangmakers: een programma voor én door ondernemers, mede ontwikkeld door Olympia Uitzendbureau. In dit opinieprogramma stelt BNR Gangmakers landelijke actualiteiten en beslissingen aan de kaak, waarbij besproken wordt hoe hier lokaal invulling aan gegeven wordt. Deze avond gaan lokale ondernemers met elkaar in discussie, via de interruptiemicrofoon kunnen bezoekers van de BOB Borrel meediscussiëren. Deze radio-uitzending is van 17.45 – 18.15 uur. De uitzending zelf is woensdagavond 17 juni tussen 19.00 – 19.30 uur.

Deze ontspannen netwerkavond biedt de bezoeker meer dan voldoende kansen om nieuwe en interessante contacten op te doen. Ondernemende mensen zijn welkom, een eerste kennismaking is mogelijk. Aanmelden kan hier.

Over BOB

BOB staat voor Business Ontmoet Business. Regio Business, uitgever van zakenmagazines onder dezelfde noemer, organiseert deze zakelijke evenementen speciaal om ondernemers in contact te brengen met collega-ondernemers. De afgelopen achttien jaar is de BOB Borrel uitgegroeid tot een begrip in de regio en een ontmoetingsplaats waar kennis, kaartjes en opdrachten volop worden uitgewisseld. Daarnaast biedt Regio Business een online platform via www.regio-business.nl waar leden en andere geïnteresseerden met elkaar in contact kunnen komen.

Reageer op dit bericht