LiveWall Group maakt 360-aftermovie van Festival Mundial

Mundial

LiveWall Group in Tilburg maakte een speciale 360-aftermovie van Festival Mundial, dat vorige week plaatsvond in de Spoorzone. Het is het eerste jaar dat Festival Mundial 360-video’s inzet.

Zo kijk je in de video rond bij de entree, volg je een ritje in een badkuip, schommel je mee in de speeltuin, sta je in de hitte van een foodtruck, midden in het publiek bij optredens en tussen vriendengroepen en festivalgangers.

360-graden aftermovie Mundial

De aftermovie is te bekijken door je telefoon in een cardboard te doen en letterlijk rond te kijken, je mobiel mee te bewegen, of de pijltjestoetsen op je toetsenbord te gebruiken. Eerder filmde LiveWall al een pilot met de nieuwe Samsung-360-camera op ‘de gevaarlijkste kruising van Tilburg’: de Vijfsprong.

Vijfjarig bestaan

Deze zomer bestaat LiveWall Group vijf jaar. Het bedrijf doet inmiddels zaken met oa Universal, Adidas, Samsung, Coca Cola, RTL en KPN. Dit jaar ontwikkelde LiveWall Group onder meer de Dumpert-App, de Idols-website en de Goede Tijden Slechte Tijden-Meerdijk App.

LiveWall Group

LiveWall Group creëert interactie voor nationale en internationale klanten rondom events, brands en bedrijven. Dit doen ze met innovatieve tools, creatieve concepten en spraakmakende campagnes.