Nieuws

Drive Inn
Let op! Dit artikel is al 253 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Loaded nachos, Luikse Wafels en meer: deze week opent de Tilburgse Food Drive Inn

We kunnen vanaf dit weekend weer op pad om een hapje te eten! Nog niet op een terras of in een restaurant, maar door een rondje langs de nieuwe Tilburgse Food (T-food) Drive Inn te rijden. De Drive Inn is te vinden bij het Ibis Hotel aan de Dr. Hub van Doorneweg en je kunt er terecht voor gerechten van foodtrucks als Oerpatat, La Cookaracha en Lilly’s Sweet Bar.

De Drive Inn opent dus aanstaande vrijdag vanaf 16.00 uur. Daarna kun je er van vrijdag t/m zondag terecht tussen 16.00 en 21.00 uur. Uitzonderingen zijn met Hemelvaart en Pinksteren: dan is de T-food namelijk ook geopend. Na 1 juni wordt gekeken of ze nog wat langer doorgaan.

Zo werkt het

Maar hoe werkt zo’n Drive Inn dan? Kun je er gewoon naartoe komen en langs je favoriete foodtruck rijden? Nee. Om genoeg ruimte te houden en te voorkomen dat mensen alsnog hun auto uitstappen, is de bedoeling dat je via deze website jouw bestelling plaatst wanneer je bij de Drive Inn aankomt. No worries: bij de ingang hangt een grote banner met QR-code die je naar de juiste pagina stuurt. Bestellen kan overigens bij één foodtruck, maar je kunt er ook voor kiezen om bij verschillende foodtrucks een gerecht te bestellen.

Je rekent vervolgens jouw bestelling online af en plaatst in het ‘opmerkingen veld’ het kentekennummer van jouw auto. Zodra je langs de foodtrucks rijdt, kunnen ze aan de hand van jouw kentekennummer zien wat je besteld hebt. En voilà, je bestelling staat voor je klaar.

Het is overigens dus NIET de bedoeling dat je uit je auto stapt. Je bestelling wordt klaargezet op een olievat of tafel die voor de foodtruck staat. Ze zorgen ervoor dat je deze makkelijk vanuit je raam er vanaf kunt pakken. Mocht dit niet lukken, zal een medewerker je bestelling achter in de auto plaatsen.

Foodtrucks & donatie

En aan wat voor gerechten je dan moet denken? Nou dat kan van alles zijn! Zo bestel je van La Cookaracha heerlijke Mexicaanse wraps, loaded nachos of een poké bowl. Kun je bij Oerpatat en Oerburger terecht voor, hoe kan het ook anders, de lekkerste frietjes en burgers. Heeft Lilly’s Sweet Bar Luikse wafels, smoothies en milkshakes op de kaart staan. En kun je bij de Drinks Truck ook nog lekkere drankjes bestellen.

Tot slot: mocht je nog een donatie willen doen aan WeCareNL, deze kun je online bij je bestelling plaatsen. Een donatie kun je al doen vanaf €1,-!

Reageer op dit bericht