Nieuws

Ales for ALS
Let op! Dit artikel is al 522 dagen oud en wellicht niet meer relevant

LOC Brewery brouwt een uniek bier voor Ales for ALS

LOC Brewery heeft zich als eerste brouwerij in Europa aangesloten bij het Amerikaanse initiatief Ales for ALS. Brouwerijen wereldwijd brouwen met de door de organisatie verkregen hops een bier. €1,- per verkocht blik gaat direct naar het onderzoek van ALS. De blikken zijn van 11 oktober verkrijgbaar in Tilburg bij Mitra, T drinks en Bierbrigadier en kunnen genuttigd worden in de LOC Taproom op vrijdag en zaterdag.

LOC Brewery brouwt eigenzinnige bieren en wil met deze actie naast een goed bier brouwen ook extra aandacht vestigen op deze slopende ziekte. Wij hopen dat veel brouwerijen ons initiatief gaan volgen zodat er veel geld naar het goede doel gaat.

Ales for ALS

% NEIPA gebrouwen met de 2019 Ales for ALS hop mix bestaande uit Mosaic, Simcoe, HBC 630, Sabro, Loral, HBC 344, HBC 692 en HBC 568. Voor elk blik die verkocht wordt doneren zij €1,- aan de ALS Therapy Development Institute. Zij doen als enige Europese brouwerij mee aan het initiatief maar hopen dat meer brouwerijen volgen. Voor meer informatie ga naar de website.

Reageer op dit bericht