Nieuws

Let op! Dit artikel is al 165 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Logistiek, horeca, marketing & meer: check de leukste vacatures in Tilburg deze week

Nieuwe week, nieuwe kansen. Ook om je te oriënteren op een vervolgstap in je carrière. Wij hebben net als iedere week de leukste vacatures in de regio Tilburg voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder. 

Uitgelichte vacatures

Carrière in de horeca

Een carrière in de horeca is uitdagend en afwisselend. Geen dag is hetzelfde door alle verschillende aspecten in de horeca: zeker niet bij Carrière in de Horeca. Hieronder vallen namelijk verschillende mooie Tilburgse organisaties: ibis Tilburg, Grand Café Puur, Mercure Hotel Tilburg Centrum, Restaurant Taste!, Parkeergarage Heuvelpoort en Masami. Ben jij enthousiast, gedreven en toe aan een nieuwe (horeca) uitdaging? Dan ben je hier aan het juiste adres. Je krijgt namelijk de mogelijkheden om werkzaam te zijn op alle mogelijke gebieden. Check hieronder de openstaande vacatures.

Hotels

Restaurants

Werken bij Coolblue

Ben jij op zoek naar een leuke logistieke (bij)baan? In het magazijn van Coolblue in Tilburg hebben ze verschillende openstaande functies. We zetten ze hieronder voor je op een rijtje.

Meer leuke vacatures

We hebben de afgelopen week weer veel nieuwe vacatures geactiveerd in onze vacaturebank. Hieronder een kleine selectie.

Meer vacatures

Zit hier niets voor jou tussen? Gelukkig staat onze vacaturebank nog vol met vacatures in allerlei andere sectoren. En als je op de hoogte gehouden wil worden van de nieuwste vacatures, abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in: