Nieuws

sushi t-huis spoorpark
Let op! Dit artikel is al 98 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Loungen, sushi en meer: er opent deze week een rooftop met cocktail- en sushibar in het Spoorpark

Goed nieuws voor iedereen die houdt van sushi: woensdag 22 juli opent er een sushibar op het T-Huis. De rooftop van de horecazaak in het Spoorpark wordt omgetoverd tot heerlijk loungeterras met cocktailbar waar je kunt genieten van sushi, drankjes en een schitterend uitzicht op het Spoorpark en de rest van de Tilburgse skyline. 

Eerder opende het T-Huis ook al een tacobar. Die bleek ongekend populair. Sinds de opening van de tacobar genieten wekelijks honderden mensen van de heerlijke taco’s in het park.

Sushibar in het Spoorpark

Ook de menukaart van de sushibar ziet er heerlijk uit. Wat je kunt verwachten? Inside out rolls met rauwe tonijn en teriyaki, sushi met torched salmon en sushi met beef tataki. Ook staat er sashimi op de menukaart. Liever een noodle salad? Dat kan! Ze hebben zowel noodle salad’s met tonijn als beef tataki.

Ook liefhebbers van oesters kunnen hun hart ophalen.

sushi t-huis spoorpark

Meer informatie

De cocktail- en sushibar op de rooftop van het T-Huis is bij lekker weer geopend vanaf 16:00 uur doordeweeks en 13:00 uur in de weekenden. Op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen? Volg het T-Huis dan op Facebook en Instagram.

Vakantie vieren in Tilburg

Wedden dat er nog genoeg plekjes in Tilburg zijn die jij nog níet kent? Plekjes waar je kunt picknicken, zwemmen, varen, eten, sporten, drinken, wandelen, skeeleren en nog veel meer. We hebben de beste tips voor je verzameld om vakantie te vieren in eigen stad.