Nieuws

Löwik Installatiegroep
Let op! Dit artikel is al 390 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Löwik Installatiegroep sluit zich aan bij Hoppenbrouwers Techniek

De technisch dienstverlening Löwik Installatiegroep uit Almelo gaat per 1 oktober 2020 officieel verder onder de vlag van Hoppenbrouwers Techniek. Het is daarmee de veertiende vestiging van deze snelgroeiende technische dienstverlener.

Henny de Haas, algemeen directeur Hoppenbrouwers Techniek: “Met de aansluiting van Löwik Installatiegroep maken we een sprong naar de regio Noordoost Nederland. Met een locatie in de Noordoost kunnen we klanten in deze regio optimaal bedienen en beperken we de reisafstand van onze medewerkers. We vinden het belangrijk om zowel  voor klanten als medewerker lokaal geworteld te zijn. Zo kunnen we groeien en toch dichtbij blijven. Deze integratie sluit goed aan op onze wens om te groeien naar landelijke dekking. Er staat een sterk en enthousiast team en deze aansluiting is een mooie aanvulling voor ons bedrijf. De integratie wordt zorgvuldig en met aandacht voor alle betrokkenen doorlopen zodat medewerkers op de juiste plek komen.”

Löwik Installatiegroep

Löwik Installatiegroep ontzorgt haar klanten in elke provincie van Nederland op het gebied van complete technische vraagstukken. Het familiebedrijf bestaat sinds 1967 en heeft een omzet van 30 miljoen en een personeel bestand van ruim 125 vaste medewerkers.

Edwin Plegt, algemeen directeur: “Löwik Installatiegroep staat voor een tweesprong, we gaan volgende fase in. We willen de voortgang, groei en de toekomst van onze medewerkers en ons bedrijf waarborgen, We hebben daarom aansluiting gezocht bij een landelijk opererend installatiebedrijf. Hoppenbrouwers sluit perfect aan op de onderdelen waar wij als organisatie in willen doorgroeien. De aansluiting bij Hoppenbrouwers zien wij als een brug naar de toekomst. Wij zijn blij met deze ontwikkeling!”

Ben Löwik, directeur: “We hebben veel raakvlakken. Hoppenbrouwers is, net als wij, een familiebedrijf en heeft de medewerkers voorop staan. Het voelt goed onze organisatie hieraan te verbinden. Door samen te gaan met Hoppenbrouwers kunnen we onze medewerkers een goede toekomst en (groei)mogelijkheden garanderen. Tevens kunnen we onze landelijke relaties efficiënter bedienen door integraal samen te werken met andere Hoppenbrouwers vestigingen. We zijn ervan overtuigd dat wij onze klanten door deze bundeling van krachten nog beter van dienst kunnen zijn.”

Over Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers bestaat sinds 1918. Begonnen als winkeltje in benzine en als taxibedrijf is het vandaag de dag een modern installatiebedrijf met 1000 medewerkers. Ze hebben ervaring in veel branches en ieder team heeft daarin zijn eigen specialisme. Ze beheersen de technieken en werken volgens de laatste regelgeving. Met ruim 100 jaar ervaring, hun veelzijdigheid, expertise en vakmanschap is Hoppenbrouwers Techniek dé partner voor jou!

Hoppenbrouwers Techniek is een innovatief bedrijf voor het leveren van specialistische én integrale oplossingen dat streeft naar duurzaam ondernemen. Ze willen de beste partner zijn voor medewerkers, klanten en scholen. Hun medewerkers zijn belangrijk. Tevreden medewerkers zorgen immers voor tevreden klanten, is hun filosofie. De kracht zit in hun mensen! En daarom besteden ze veel aandacht aan de individuele ontwikkeling van hun medewerkers. Ze beheersen hun vak en werken met enthousiasme aan hun projecten.

Voor meer informatie kun je terecht op de website van Hoppenbrouwers Techniek.