Nieuws

middagje anders
Let op! Dit artikel is al 283 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Lunchroom WAARanders organiseert ‘een middagje anders’

Een prikkelarme ontmoetingsmiddag voor mensen met een beperking om leuke vriendschappen op te bouwen en wie weet wel meer. Op 25 november en 9 december ben je van harte welkom. Er is een lift aanwezig en iedereen is welkom, man, vrouw, jong, oud en alle beperkingen.

‘Een middagje anders’

Bij de WAAR winkel in Tilburg, waar de Lunchroom in is gevestigd, werken mensen met verschillende beperkingen. Zij werken daar via de organisatie Siza. Thijs is één van deze mensen en hij gaf aan dat het erg moeilijk is om nieuwe mensen te leren kennen, omdat hij niet naar kroegen of festivals gaat. Dit bracht Debbie Hoevenaren en Stephanie Vink van Lunchroom WAARanders op een idee, om een gezellige prikkelarme ontmoetingsmiddag te houden waar leuk gekletst kan worden.

Kan maar 1 ding zeggen, kijk het filmpje!! 😍Dit is onze Thijs!En hij heeft jullie iets leuks te vertellen😉Doe je het ook even Liken & Delen? Laten we zoveel mogelijk mensen bereiken😍

Posted by WAARanders on Sunday, 28 October 2018

De hapjes en drankjes worden verzorgd en is er begeleiding voor de mensen die het misschien nog lastig vinden nieuwe contacten aan te gaan. De kosten hiervoor zijn €15 voor een leuk middagje uit.

Aanmelden kan via tilburg@ditiswaar.nl of in de winkel.

Praktische informatie

  • Locatie: WAAR Tilburg, Juliana van Stolbergstraat 25
  • Datum: 25 november en 9 december

Reageer op dit bericht