Nieuws

AVG-poli
Let op! Dit artikel is al 906 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Maak kennis met Amarant Groep tijdens de Week van Zorg en Welzijn

Tijdens de Week van Zorg en Welzijn – van 12 tot en met 17 maart 2018 – openen zorg- en welzijnsorganisaties hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. Amarant Groep grijpt deze week aan om mensen kennis te laten maken met werken in de gehandicaptenzorg. Niet voor niets is het thema van de week: maak kennis met kunde.

Zondag 11 maart vindt de aftrap van de Week van Zorg en Welzijn plaats bij Amarant Groep. Rond 20.00 uur start Olympisch zwemkampioen Maarten van de Weijden zijn trainingsmarathon in zwembad Aquamarant in Rijsbergen. Dit doet hij om bekendheid te geven aan deze bijzondere week én ter voorbereiding op de Elfstedentocht die hij gaat zwemmen.

Maak kennis met werken in de zorg

Amarant Groep nodigt tijdens de Week van Zorg en Welzijn belangstellenden (studenten, professionals, zij-instromers en herintreders) uit om kennis te maken de gehandicaptenzorg. Dat kan door een vrijblijvende afspraak te maken met een recruiter of door de Kansenmarkt te bezoeken. Deze markt wordt georganiseerd met ander zorgaanbieders en is bedoeld voor iedereen die belangstelling heeft voor leren en werken in de zorg. Er zijn verschillende workshops, je kunt je aanmelden voor speed-dates of een mooie profielfoto laten maken. Kijk hier voor meer informatie.

Ziet Amarant Groep jou?

Bezoek de Kansenmarkt op 15 maart tussen 16.00 en 20.00 uur op de Westertorenlaan 4 in Tilburg. Of maak een individuele afspraak met een recruiter van Amarant Groep. Dit kan vanaf week 9 (26 februari) via deze link.

Reageer op dit bericht