Mannen opgelet: 9 hippe zaken waar je een toffe zomeroutfit scoort!

Nadat we een tijdje terug een artikel schreven met de leukste vrouwenboetiekjes, zijn nu de mannen aan de beurt. De ketens kennen we inmiddels wel, maar gelukkig zijn er in Tilburg ook fantastische winkels waar je een toffe outfit scoort. We zetten ze voor je op een rijtje. 

Re-Issue

Re-Issue is niet meer weg te denken uit Tilburg en al jaar en dag dé plek om je outfit te scoren. Ze hebben merken als Parra, Daily Paper, Arte, Filling Pieces, Olaf en The North Face liggen. Uiteraard hebben ze ook sneakers van de bekendere merken zoals Adidas, Nike en Puma.

Stuen Store

STUEN

Aanwinst voor de Willem II Straat! Van fantastische jeans van Edwin en Nudie tot gave items van het merk WoodWood. Bij Stuen scoor jij gegarandeerd een toffe outfit.

Mint & Pepr

Bij Mint & Pepr kunnen zowel mannen als vrouwen slagen. Het boetiekje in de Heuvelstraat wordt gerund door partners Tjerk & Margriet. Ze verkopen hippe kleding en mooie betaalbare accessoires. Zeker de moeite waard om te bezoeken.

Le Flux Culture Store

le flux

Unieke store in Nederland! Bij Le Flux combineren ze mode, kunst en tattoo. De winkel heeft een inpandige tattooshop en verkoopt fantastische merken. Denk aan Instinct One, Champion, HUF, Saucony, Brixton, Clae, Quiet Life, Stance, Arkk en The Dudes. Wij spraken onlangs nog met de creatieve broers die aan het roer staan van deze winkel.

MAX Luxury Menswear

Voor de luxere merken kun je bij MAX op het Pieter Vreedeplein terecht. Ze hebben mooie collecties van Dsquared2, Stone Island, Emporio Armani, Parajumpers en veel meer.

Tatio

Tatio

Ook bij Tatio in de Telefoonstraat hebben ze gave merken. Denk aan Stone Island, C.P. Company, Lyle & Scott, Lacoste, Fred Perry en MA. Strum. Tatio is een gevestigde naam in Tilburg voor de trendy en sportieve man.

Jacobi’s Mode

Voor merken als Balmain, Moncler, Iceberg, Peuterey, Valentino en Off-White ben je bij Jacobi’s op het Stadhuisplein te vinden. Benieuwd naar de collecties? Check dan vooral de webshop.

Jimmy’s Mode

Ook Jimmy’s is een gevestigde naam in Tilburg. Voor kwalitatief fantastische merken zoals Santoni, Canada Goose, DSQUARED2, Genti en Woolrich kun je hier terecht.

Superfly

In het Dwaalgebied vind je Superfly: een Tilburgse winkel met gepassioneerde medewerkers. Ze verkopen hier onder andere Superdry, Denham, Diesel, GSUS en Bellfield.

Meer toffe mannenzaken

Heb jij nog tips voor je mede-Tilburgers? Zet ze vooral in de reacties!