Nieuws

mark van stappershoef
Let op! Dit artikel is al 612 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Nieuwe burgemeester Goirle carnavalesk overgedragen aan Ballefruttersgat

Hoewel Mark van Stappershoef pas op 28 september de ambtsketen van de gemeente Goirle mag laten omhangen en vanaf dat moment officieel burgemeester van de gemeente Goirle is, is hij maandagavond toch al overgedragen aan Goirle en Riel.

Dat de als Goirlenaar geboren van Stappershoef een echte carnavalsvierder is, dat is bij menigeen bekend. Hij ging in 2005 en 2006 als Prins Mark d’n Irste de Kruiken en Kruikinnen immers voorop in het feestgedruis. Maar ook heeft hij als lijfwacht, lid van de raad van XI en lid van diverse commissies zijn steentje bijgedragen aan carnaval in Kruikenstad.

Onder het viaduct waar het eens begon

Onder begeleiding van de politie werd Mark van Stappershoef maandagavond met de bus naar de grens van Tilburg en Goirle gebracht. Onder het viaduct van de A58 werd hij opgewacht door het bestuur van RCS De Kaaien uit Riel en Stichting Karnaval Ballefruttersgat uit Goirle. Ook de voorzitter van de Carnavalsstichting Tilburg, Freek Verhaaf, was hierbij aanwezig. Na hartelijke woorden ontving Mark van Stappershoef diverse attributen die het carnaval in zowel Ballefruttersgat als Kaaiengat symboliseren.

Ben jij benieuwd hoe dat er gisterenavond aan toeging? Bekijk dan de beelden die live via Facebook werden uitgezonden.

Reageer op dit bericht