Nieuws

markten koningsdag
Let op! Dit artikel is al 757 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Markten en braderieën tijdens Koningsdag in Tilburg

De fietsen van de kids versieren, de straat op en de leukste markten en braderieën afslenteren op zoek naar pareltjes; dat is Koningsdag voor veel mensen. Gelukkig hoef je daarvoor de stad niet uit. 

Wanneer je de verschillende rommelmarkten en braderieën in Tilburg gaat bezoeken, hou dan rekening met de wegomleidingen in de stad! Benieuwd wanneer de winkels open zijn? We hebben een handig overzicht gemaakt. Ook is het slim om van te voren te bekijken hoe je de stad tijdens Koningsdag het beste kunt bereiken.

Koningsdag Tilburg; de markten en braderieën

Braderie de Hasselt

Er zullen ook dit jaar zeker weer ruim honderd kramen en verkoopwagens aanwezig zijn. Verder wordt er ook gezorgd voor muziek over de gehele braderie en een podium met diverse artiesten. Er zijn leuke kinderattracties en ook de inwendige  mens zal niets tekort hoeven komen.

Markt Korvelseweg

Tijdens Koningsdag in Tilburg kun je op de Korvel naar één van de leukste jaarmarkten van de stad. Tijdens Koningsdag Korvel 2016 vind je live muziek, kraampjes met tweedehands schatten, kleedjes met speelgoed, tentjes met zelfgemaakt eten en cafés met koude drankjes.

Leijparkfestival

In het Leijpark wordt jaarlijks het grootste gratis evenement voor het hele gezin gehouden. Dit jaar is het park weer het decor van de Oranje Franje Kindermarkt en zorgt het Oranje Comité Tilburg voor het nodige vertier. Zo is er naast de vrijmarkt een bonte mix te zien van muziek, dans en demonstraties van uiteenlopende verenigingen. Ook mogen de oldtimers van de Oranjerally natuurlijk niet ontbreken tijdens het Leijpark Festival. Het evenement start om 12.00 uur en eindigt om 18.00 uur.

Kindervrijmarkt op de Heyhoef

In en rondom Winkelcentrum Heyhoef wordt ruimte gemaakt voor ruim 100 kleedjes. Kinderen kunnen op een zelf meegebracht dekentje hier hun oude speelgoed, schoolspullen en kleding verkopen.

Parijse markt op Stadsplein Forum

Heel de Reeshof bruist van de activiteiten op Koningsdag en dat geldt ook voor het Ketelhavenplein / Stadsplein Forum. Daar vindt namelijk tussen 11.00 en 17.00 uur een gezellige Parijse markt plaats.

De volledige agenda op Koningsdag Tilburg

Ben je benieuwd wat er nog meer te doen is tijdens Koningsdag in Tilburg? Bekijk dan zeker eens de agenda van Tilburg.com of kijk verder op tilburg.com/koningsdag.

Reageer op dit bericht