Nieuws

Recharge yourself
Let op! Dit artikel is al 120 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Masterclasses, obstacle run, yoga & veel meer: Vitaliteitsevent Recharge Yourself strijkt neer in het Spoorpark

De coronaperiode heeft ons veel ellende bezorgd, maar ook veel dingen geleerd. In tijden van lockdowns werd des te meer duidelijk hoe belangrijk een gezonde leefstijl is: zowel lichamelijk als mentaal. Mocht jij er interesse in hebben om jouw leefstijl om te gooien of een positieve impuls te geven: neem dan op zaterdag 25 september een kijkje in het Tilburgse Spoorpark. Dan strijkt vitaliteitsevent Recharge Yourself namelijk neer in het schitterende park. 

Tijdens het evenement kun je proeven aan wat een vitale levensstijl voor jou kan betekenen. Wat je kunt verwachten? Masterclasses, een bootcamp, obstacle run, yoga en veel meer. Dus niet enkel een theoretisch praatje, maar ook daadwerkelijk actie. Het doel van het evenement: mensen aan het denken zetten, in beweging brengen en mensen op een verantwoorde manier bij elkaar brengen.

Programma Recharge Yourself

Vitaliteitsevent Recharge Yourself duurt van 10:00 – 18:00 uur. Als bezoeker kun je deelnemen aan verschillende activiteiten binnen het programma en dus zelf je dag samenstellen. De verschillende programmaonderdelen en de aanvangstijden vind je in onderstaand overzicht.

Zoals je ziet, is het programma dus erg uitgebreid. Benieuwd wat je per programmaonderdeel kunt verwachten? Check dan dit item. Zo neemt Ron van Marrewijk je tijdens zijn masterclass over mentale kracht mee in de wereld van mentale veerkracht. Je krijgt tools uitgereikt die je helpen om mentaal veerkrachtig te blijven of worden.

Wil jij je liever in het zweet werken? Dan is de bootcamp en obstacle run iets voor jou. Ook zijn er verschillende beach challenges waar je zowel fysiek als mentaal wordt uitgedaagd. In verschillende spellen staat samenwerken, behendigheid en fysieke inspanning centraal. Liever tot rust komen? Doe dan mee met de yogasessie van Gytha van Soulfull.

Masterclasses

Tijdens de masterclass mindset leert Maudy de Bruin (FitWithUs) je hoe een positieve mindset jou gaat helpen aan de beste versie van jezelf. Ook belangrijk voor een goede mentale en fysieke gezondheid: routines. In de masterclass ‘de kracht van routines’ leer je hier alles over. Ook vindt er een masterclass plaats over voeding waar Vivendi Diëtiek samen met jou gaat kijken naar een voedzaam en gezond voedingspatroom dat niet als volhouden of tijdelijk voelt.

Meer informatie en tickets

Wil jij lastminute deelnemen aan dit prachtige evenement en lekker aan jezelf werken? Schaf dan snel je entreetickets aan. Een ticket kost €29,- (voorheen €89,-) en hiermee kun je dus deelnemen aan de programmaonderdelen van jouw keuze. Tickets zijn te koop via deze website.

Wil je met een groep van zes personen of meer deelnemen? Neem dan contact op met de organisatie zodat ze een special deal voor je samen kunnen stellen. Dat kan door te mailen naar info@vife-avitallife.nl of te bellen naar 06-82565137.

Voor alle deelnemers ligt er bij de start van het event wat klaar om de dag goed van start te gaan. Ook krijgt iedereen een goedgevulde goodiebag mee naar huis. Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Recharge Yourself? Volg dan dit Instagram-kanaal.