Medailleregen voor De Rooi Pannen bij internationale vakwedstrijden

de rooi pannen

Een delegatie van in totaal vijftien leerlingen van De Rooi Pannen Tilburg en Breda is afgelopen week met een gouden, vier zilveren en twee bronzen medailles teruggekeerd uit Londen. Daar vonden de jaarlijkse internationale horeca- en toerismewedstrijden plaats van de AEHT (Association Européenne des Ecoles d’Hôtellerie et de Tourisme).

Na de openingsceremonie en briefing op maandag streden leerlingen van de onderwijsinstelling dinsdag, woensdag en donderdag met en tegen elkaar om de felbegeerde medailles in diverse categorieën op het gebied van horeca en toerisme. Engels was de voertaal tijdens de competitie. De leerlingen werden (in duo’s/trio’s) gekoppeld aan leerlingen uit andere Europese landen – in totaal zijn er meer dan 400 scholen uit meer dan 40 landen aangesloten bij de AEHT. Het team van De Rooi Pannen had zich goed voorbereid en dat wierp zijn vruchten af.

Meerdere medailles

Tijdens de prijsuitreiking werden diverse medailles in de wacht gesleept: goud was er in de categorie Hospitality Management, zilveren medailles waren er in de categorieën Barista, Wine Service, Restaurant Service en Front Office en twee bronzen medailles werden behaald in de categorieën Restaurant Service en Front Office. Voor alle leerlingen was het weer een fantastische en leerzame ervaring en ze zijn teruggekomen met mooie herinneringen en nieuwe vriendschappen.