Nieuws

serious request lifeline
Let op! Dit artikel is al 282 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Medewerkers Rode Kruis lopen van Bergen op Zoom naar Tilburg voor Serious Request

Van 18 t/m 24 december organiseert 3FM opnieuw Serious Request: The Lifeline. 3FM-dj’s lopen een route door heel Nederland om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Vier medewerkers van het Rode Kruis Midden- en West-Brabant besloten ook hun steentje bij te dragen en lopen van Bergen op Zoom naar Tilburg om geld in te zamelen.

Saskia van Hees, Esther Egberts, Fenna Farenhorst en Jacinta Jansing lopen op 18 en 19 december een zeventig kilometer lange sponsorloop. Daarmee doorkruisen de vrouwen het Rode Kruis-district waarin ze werken. Zo hopen ze €500 op te halen voor het goede doel, hulp aan slachtoffers van mensenhandel. Wie hen wil helpen dat doel te bereiken kan doneren via hun eigen actiepagina.

Serious Request

Sinds vorig jaar heeft 3FM Serious Request omgedoopt tot The Lifeline. 3FM-dj’s lopen routes door heel Nederland, maken live radio en zamelen geld in voor het Rode Kruis. De tweede editie van The Lifeline zal door 6 DJ teams gelopen worden in estafette vorm van Goes naar Groningen. Dit jaar staat één doel centraal: 3FM en het rode kruis vragen aandacht voor de slachtoffers van mensenhandel.

Reageer op dit bericht