Nieuws

MediaMarkt
Let op! Dit artikel is al 1102 dagen oud en wellicht niet meer relevant

MediaMarkt viert 20e verjaardag met grote actie!

 MediaMarkt viert dit jaar haar 20-jarig bestaan in Nederland. En wie jarig is, trakteert. Daarom trakteert MediaMarkt tijdens haar 20e verjaardag  met een spectaculaire actieweek: 20% korting op bijna alles. MediaMarkt neemt daarmee afscheid van de bekende BTW-actie.

Ken Fontijn, Chief Digital Officer en ook verantwoordelijk voor marketing en campagnes: “MediaMarkt Nederland is in verandering en bij verandering hoort ook dat je soms afscheid neemt van zaken uit het verleden die iedereen kent. De BTW-actie is zo’n icoon. Ook hebben we gezien dat de BTW-actie de afgelopen jaren tot veel vragen en onduidelijkheid leidde bij onze klanten. Dat willen we natuurlijk niet. Dus nemen we afscheid van deze campagne. Maar in plaats daarvan hebben we deze week een spectaculaire actie, die niets aan duidelijkheid te wensen overlaat. Iedere dag voegen we productcategorieën met 20% korting aan het actie-aanbod toe en zo bouwen we op naar het hoogtepunt op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 januari: 20% korting op bijna alles.” Ook in de webshop geven zij 20% korting op bijna alles. De actie duurt tot en met zondag 27 januari.

Over MediaMarkt Nederland

De ruim 4000 medewerkers van MediaMarkt in Nederland zijn altijd op zoek naar de WOW voor onze klanten. Met de optelsom van het product én de bijbehorende services zorgen we voor een totaaloplossing waarmee onze klanten één van onze 49 winkels uitlopen of uitchecken in onze online webshop. In onze winkels ontvangen we jaarlijks ruim 40 miljoen bezoekers, online meer dan 80 miljoen. MediaMarkt is sinds 1999 in Nederland, is marktleider op het gebied van consumentenelektronica en heeft een naamsbekendheid van bijna 100%.

Reageer op dit bericht