Nieuws

Deel Je Verhaal
Let op! Dit artikel is al 1565 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Bibliotheek roept Tilburgers op mee te denken over LocHal

Volgend jaar neemt de Bibliotheek Midden-Brabant samen met bkkc, Kunstbalie en Seats2meet Tilburg haar intrek in de LocHal in de Tilburgse Spoorzone. De Bibliotheek is er voor iedereen. Daarom nodigt zij alle inwoners van de stad uit om mee te denken. In het najaar wordt een meedenksessie georganiseerd. Maar ook nu al kunnen Tilburgers via het fotoproject #librariesoftheworld hun input geven. Meedoen kan door een vakantiefoto te delen van wat jij graag ziet in de nieuwe bibliotheek.

Gemaakt met een groothoeklens of een smartphone, de Bibliotheek is op zoek naar wat Tilburgers van jong tot oud inspireert in bibliotheken die zij op reis tegenkomen. Dat ene mooie historische plafond, een mooi programma of activiteit of die allervriendelijkste robotmedewerker. Van de oudste bibliotheek ter wereld tot de meest noordelijke en van de lelijkste tot de kleinste bibliotheek op deze aardbol. Wat is slim, aantrekkelijk, goed of bijzonder aan deze bibliotheek? Het mag van alles zijn. De ingezonden foto’s dienen als inspiratie voor de nieuwe bibliotheek in de LocHal.

Winnende foto

In het najaar vindt een foto-expositie plaats van de ingezonden foto’s. Uit de inzendingen worden twee winnende foto’s geselecteerd. De jury bestaat uit wethouder Marcelle Hendrickx, lokale fotogrootheid Frans LaHaye en Peter Kok, directeur-bestuurder van de Bibliotheek Midden-Brabant.

In de bibliotheek kunnen deelnemers een canvas tas met toepasselijke quote ophalen. Voor kinderen is een strandbal beschikbaar (zolang de voorraad strekt). Meer informatie over #librariesoftheworld is te vinden op deze website.

LocHal

Reageer op dit bericht