Ben jij dé starter van het jaar? Meld je aan voor de JOST Starterstrofee!

JOST

Startende ondernemers opgelet! Je hebt nog tot en met 8 mei om jezelf aan te melden voor de JOST Starterstrofee 2018. In deze jubileumeditie strijden tien startende bedrijven om de felbegeerde trofee, genieten ze van zichtbaarheid in diverse Tilburgse media én doen ze ervaring op met pitchen.

En dat is niet het enige…

Voor de vijf finalisten wordt een heuse bedrijfsvideo gemaakt. Voor de winnaar wordt zelfs een bedrijfsmagazine ontwikkeld en geleverd in een oplage van honderd stuks. Ook krijg je onder andere een exclusief interview met Tilburg.com. Daarnaast ben je als winnaar verzekerd van een plek in de voorronde van de Junior Kamer Junior Trofee.

Is jouw bedrijf gevestigd in Tilburg, in 2017 of 2018 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en zie je het wel zitten om mee te doen? Geef je dan uiterlijk 8 mei 2018 op via deze link.

Partners

Deze jubileumeditie van de JOST Starterstrofee wordt georganiseerd in samenwerking met hoofdsponsor Q-promotions. Daarnaast steunen ze het goede doel Quiet. Met deze samenwerkingen geven ze zelf het goede voorbeeld in kader van het thema van dit jaar: groeien doe je samen!

Voorronde & finale

Na de inschrijfperiode vindt voor tien geselecteerde bedrijven op 22 mei de besloten voorronde plaats. Op 26 juni is de finale en wordt bekend wie dé starter van 2018 is. De voorronde en finale vinden plaats in het Koning Willem-II stadion in samenwerking met de Bonheur Horecagroep. Houd de Facebookpagina van JOST in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.