Nieuws

Met de Meedoenregeling naar Festival mundial en Voltkids
Let op! Dit artikel is al 391 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Met de Meedoenregeling naar Festival mundial en Voltkids

Voltkids en Festival Mundial doen mee aan de Meedoenregeling. Na een proefperiode bij de opening van Voltkids Adventure was hiervoor veel enthousiasme. Waardoor de regeling is uitgebreid! Mensen die in aanmerking komen voor deze regeling kunnen met korting naar Voltkids of Festival Mundial gaan.

Meedoenregeling

Gemeente Tilburg stelt een bedrag beschikbaar via de Meedoenregeling om leuke dingen ondernemen en nieuwe mensen te leren kennen. Bewegen, sporten, muziek, cultuur, cursussen, lidmaatschap en activiteiten KBO, uitstapjes… de keuze is aan jou. Meer dan 300 aanbieders zorgen met ruim 1200 activiteiten voor een gevarieerd aanbod. Voor ieder wat wils, ongeacht leeftijd of beperking. Wil je berekenen of ook jij in aanmerking komt? Vul dan dit formulier in.

Voltkids

Ook bij Voltkids kun je nu terecht met dit budget. Na de opening begin dit jaar van Voltkids Adventure, is er een proefperiode geweest waarbij je met het budget een entreekaartje kon kopen. Na veel enthousiasme en tevreden bezoekers is de Meedoenregeling uitgebreid. Het is nu alle dagen geldig, ook in de weekenden, vakanties perioden en zelfs op feestdagen. Als je kinderen jarig zijn, kunnen ze nu ook het kinderfeestje bij Voltkids vieren via deze regeling.

Festival Mundial

Festival Mundial viert deze zomer haar dertigste verjaardag en iedereen is uitgenodigd! Daarom kunnen ook Tilburgers met een minimuminkomen via de Meedoenregeling naar het leukste festival van Nederland. Via deze regeling van Gemeente Tilburg krijgen zij een budget om leuke dingen te ondernemen. Mensen die recht hebben op de regeling, kunnen gebruik maken van dit aanbod. Meedoenregeling-tickets koop je bij VVV Tilburg, Poppodium 013 en Bibliotheek Centrum, Wagnerplein en Heyhoef.

Reageer op dit bericht