Nieuws

met je hart
Let op! Dit artikel is al 632 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Met je hart organiseert Langste Eettafel tijdens Tilburg Culinair

Hein Geers van Huize Geers veilde het chocoladeportret van Koning Willem-Alexander en haalde hiermee een prachtig bedrag op. Dit bedrag doneerde hij aan stichting Met je hart. Met deze opbrengst organiseert de stichting een prachtige ontmoeting in de week van de eenzaamheid op zaterdag 23 september tijdens Tilburg Culinair.

Tijdens dit Tilburgse culinaire evenement organiseert Met je hart in samenwerking met leerlingen van Rooi Pannen voor de vierde keer op rij de Langste Eettafel. Dit jaar vindt het evenement plaats op het Louis Bouwmeesterplein.

foto: Marcel van den Broek

Week van de eenzaamheid

Tijdens de week van de eenzaamheid, die van donderdag 21 september tot en met zondag 1 oktober duurt, wordt er overal aandacht besteed aan eenzaamheid en de bestrijding hiervan. Stichting Met je hart is al jaren succesvol in het verzachten van eenzaamheid bij kwetsbare ouderen.

Verbinding is het sleutelwoord bij de Tilburgse stichting. Dit bewoog Hein Geers om zijn prachtige chocolade boegbeeld van Koning Willem-Alexander, speciaal gemaakt voor zijn bezoek aan Tilburg, te veilen voor dit goede doel.

Tilburg Culinair

Alle deelnemers van Tilburg Culinair juichen dit initiatief en de eettafel bij Tilburg Culinair van harte toe. Ook omdat zij in november en december weer gaan deelnemen aan de restaurantcampagne EET met je hart: gasten wordt gevraagd om een vrijwillige bijdrage van €1,- te doneren bij de tafelrekening. En met deze donaties verzorgt de stichting het hele jaar waardevolle ontmoetingen voor ouderen voor wie samenzijn niet vanzelfsprekend is.

Kom vooral zaterdagmiddag 23 september een kijkje nemen bij de Langste Eettafel.

Reageer op dit bericht