Met spoed gastgezin gezocht in Brabant voor Maxime uit Franstalig België

Het is een langgekoesterde droom van de achttienjarige Maxime uit Franstalig België om voor een aantal maanden in Nederland te wonen en naar school te gaan.

Helaas kan deze droom misschien niet worden verwezenlijkt. Maxime heeft namelijk nog geen gastgezin waar hij gedurende zijn uitwisseling van 5 maanden kan verblijven. Daarom is Travel Active op zoek naar een ‘tijdelijk gastgezin’ in de omgeving van Tilburg die Maxime voor een periode van 4 tot 8 weken zou willen opvangen totdat er een permanent gastgezin is gevonden.

Voor Maxime is er geen betere manier om ons kikkerlandje, de Nederlandse taal, de mensen en de gewoontes te leren kennen dan deel te nemen aan het leven van alledag. Op deze manier heeft het gezin wat extra cultuur in huis en wordt tevens bijgedragen aan een onvergetelijke ervaring voor een buitenlandse uitwisselingsstudent!

Gastgezinnen die Maxime toch deze kans willen geven of vrijblijvend wat meer informatie willen ontvangen, kunnen contact opnemen met Stephanie Figueira of Veronique Schmitz op telefoonnummer 0478-551914 of een e-mail sturen naar highschoolholland@travelactive.nl