Mick Harvey brengt eerbetoon aan Frans cultuuricoon Serge Gainsbourg in Theaters Tilburg

Op 14 juni vindt in Theaters Tilburg een tribute plaats aan de Franse zanger en componist Serge Gainsbourg. Een project van zanger en multi-instrumentalist Mick Harvey, die veel met Nick Cave heeft samengewerkt. Voor dit in de Benelux unieke concert nodigt Harvey onder andere zangeres Janne Schra en DJ Guuzbourg uit om zo een complete avond te presenteren.

 

In de jaren negentig bracht Mick Harvey twee veelgeprezen cd’s uit met songs van Gainsbourg. Op 7 april van dit jaar werden Intoxicated Man en Pink Elephants opnieuw uitgebracht, dus reden genoeg voor Harvey om op tour te gaan door Europa en Amerika. In dit unieke concert treedt de Nederlandse zangeres Janne Schra in de voetsporen van Brigitte Bardot en Jane Birkin, de muzen van Gainsbourg in de jaren zestig en zeventig. Maar niet alleen op het podium van Schouwburg Tilburg is het te doen, want een tribute aan één van de grootste Franse artiesten van na de Tweede Wereldoorlog moet een ervaring zijn die begint bij het binnenstappen van de schouwburg en pas eindigt als u al op weg naar huis bent.

 

Verkoopinformatie

Mick Harvey plays Serge Gainsbourg speelt op zaterdag 14 juni om 20:15 uur in de schouwburg van Theaters Tilburg. Kaarten kosten € 40 | € 36 | € 29  (incl. servicetoeslag) en zijn verkrijgbaar via www.theaterstilburg.nl, telefonisch via 013 543 22 20 en aan de balie van InfoService & Tickets van Theaters Tilburg.