Nieuws

Microclub
Let op! Dit artikel is al 360 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Vroeg op stap en vroeg naar huis: De Microclub komt nu ook naar Tilburg

Eigenlijk is het ideaal: vroeg op stap gaan en ook vroeg weer thuiskomen. Geen inkakker net voordat je deur uit wilt lopen, geen heftige kater en geen slaaptekort. Na meerdere succesvolle edities in Utrecht, Den Haag, Amsterdam en Rotterdam is De Microclub op vrijdag 11 mei voor het eerst in Tilburg. Bij Club Smederij kun je een avondje komen dansen tussen 20:00 en 0:00 uur!

Nu steeds meer stappers het concept van microclubben omarmen en er duizenden mensen enthousiast reageerden in andere steden, is het de hoogste tijd voor een Tilburgse editie. De Microclub is toegankelijk voor 25-plussers die na een lange werkweek een avondje willen dansen en niet om 04:00 uur ‘s-nachts de club uitrollen. De line-up voor De Microclub x Club Smederij wordt binnenkort bekend gemaakt. Blijf de Facebookpagina dus in de gaten houden! De tickets kosten €11,- en zijn verkrijgbaar via deze website.

Een vroege clubavond

Oprichter Melvin Bruhn vertelt hoe hij op het idee van De Microclub kwam: “Ik kwam steeds vaker in de situatie waarbij ik met vrienden op vrijdagavond na een etentje door de stad liep en we elkaar aankeken met een blik van ‘wat nu?’.” Hij kwam erachter dat je prima rond 20:00 uur in de stad ergens kan gaan eten, de kroeg in kan duiken of naar een film of concert kan gaan. Maar dansen, dat zat er niet in. “Dan is het toch wachten tot middernacht of later. Zeker eind twintigers en dertigers hebben vaak geen zin meer om tot midden in de nacht te wachten. Toen besefte ik me hoe geweldig het zou zijn als er een clubavond is die vroeg begint en een beetje op tijd eindigt, zodat je ook nog wat aan de rest van je weekend hebt.”

Reageer op dit bericht