Nieuws

De Microclub
Let op! Dit artikel is al 1127 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Vroege dansavond keert terug in Tilburg: derde editie De Microclub een feit

Na twee succesvolle edities keert De Microclub op zaterdag 24 november terug naar Club Smederij. Vorig jaar begon het initiatief van de vroege dansavond voor 25-plussers in Utrecht en inmiddels kent het edities door het hele land. Dit najaar kunnen alle Tilburgers weer dansen tussen 20.00 en 00.00 uur, met dit keer Easttown en Jasper Fioole achter de draaitafels. Kaarten zijn nu online verkrijgbaar voor €12,- per stuk. 

De Microclub biedt, zoals ze het zelf noemen, ‘een volwaardig initiatief voor het doorhalen van de nacht’. Het concept is simpel: in plaats van laat op de avond naar de stad te gaan en laat je bed in te kruipen, begint de avond al om 20.00 uur en kun je om 00.00 uur weer lekker richting huis. En nee, het is echt geen borrel. De Microclub biedt een mooie line-up met hippe dj’s en muziek waar je zeker niet stil op kunt staan.

‘Iedereen komt met elkaar te dansen’

Oprichter van De Microclub, Melvin Bruhn vertelt hoe het eerste jaar van De Microclub is verlopen: “Het is allemaal waanzinnig snel gegaan. Na een aantal edities in Utrecht, besloten we om ook in andere steden te kijken of het concept aan zou slaan. Het was een sprong in het diepe, maar het blijkt dat eigenlijk overal mensen openstaan voor het concept. De verschillende locaties en dj’s zijn natuurlijk wel sfeerbepalend, dus het is per stad kijken waar het publiek behoefte aan heeft, zonder teveel van ons concept af te wijken. We hopen altijd een mooie balans in de line-up te vinden waardoor liefhebbers aan hun trekken komen, maar ook iemand die niet op de hoogte is van de ‘dj’s van het moment’.”

“Het is voor ons heel belangrijk dat iedereen (van 25+) zich welkom voelt bij De Microclub. Wat me ook opvalt is dat de meeste mensen echt komen om te dansen. Borrelen kan je tenslotte ook in de kroeg. En de relaxte en positieve sfeer is ook geweldig om elke keer mee te maken. Iedereen komt om ‘met elkaar’ te dansen en er samen een gezellige avond van te maken. De eerste twee edities van De Microclub in Tilburg waren erg speciaal, omdat Club Smederij bijna helemaal vol stond en mensen vanaf het begin af aan zin hadden om te dansen.”

De Microclub x Club Smederij III

In het kort:

  • Datum: 24 november
  • Tijd: 20.00 – 00.00 uur
  • Locatie: Club Smederij
  • Leeftijd: 25+
  • Tickets (voorverkoop): €12,-

Line-up:

  • 20.00 – 21.00 uur: Easttown
  • 21.00 – 00.00 uur: Jasper Fioole

Bekijk voor meer informatie even het Facebookevenement of de website van De Microclub!

Reageer op dit bericht