Mid season sale in Tilburg: spectaculaire acties op een rij

acties

De zon komt weer regelmatig tevoorschijn en dan gaan we massaal onze garderobe aanvullen. Reden voor ons om een rondje Heuvelstraat te doen en de beste koopjes voor jullie te verzamelen. De mid season sale is namelijk begonnen en daar doen verschillende Tilburgse winkels aan mee. 

National Glamourday

Op zaterdag 1 april is het weer zover: Glamourday! Dé dag wanneer je jouw kledingkast voordelig kunt vullen, want je shopt op deze speciale dag maar liefst 20% korting bij enorm veel winkels in Nederland en in België! Nu denk je misschien: is dit een grap… 1 April… “haha”. Niks is minder waar! Het enige wat je hoeft te doen is in de deelnemende winkels de Glamour (editie 4) tonen. Wil je weten of jouw favoriete winkel ook meedoet aan deze actie? Neem dan snel een kijkje op de Glamourday website.

Kleding in de mid season sale

Bij verschillende winkels is het weer tijd voor de mid season sale. Natuurlijk wil je deze kans niet missen! Onder andere deze winkels doen mee met de actie.

  • Mango tot 50% korting op geselecteerde items.
  • Zara tot 50% korting op geselecteerde items.
  • Pull & Bear tot 50% korting op geselecteerde items.
  • CoolCat tot 50% korting op geselecteerde items.
  • Perry Sport 25% korting op geselecteerde items.
  • H&M tot 60% korting op geselecteerde items.

Lente acties

  • Heb jij nog geen schoenen of laarsjes voor het voorjaar kunnen scoren? Ga dan eens langs bij Manfield. Zij geven namelijk bij aankoop van een paar schoenen 30% korting op een riem of tas naar keuze. Dit maakt je outfit compleet, toch mooi meegenomen!
  • Mocht je als dame op zoek zijn naar leuke voorjaarskleding dan is het wellicht interessant om te weten dat Vera Moda 20% korting geeft op de gehele collectie.
  • Bij Superdry hebben ze ook een leuke voorjaarsactie: twee dames shirts voor €50,- en twee heren polo’s voor €75,-.
  • Ook de C&A heeft een leuke lente-actie. Je krijgt nu op elke tweede dames blouse en tweede heren polo 50% korting.

Zonnebril scoren

Als je op zoek bent naar een nieuwe bril of zonnebril, is het zeker de moeite om eens door de Heuvelstraat te lopen. Bij Pearl zijn de rollen een keer omgedraaid, je krijgt nu bij een bril op sterkte een gratis zonnebril op sterkte. Tot slot geeft EyeWish opticiens  15% korting op alle zonnebrillen.

Nog meer acties

Bovenstaande acties zijn slechts een kleine greep uit alle acties in Tilburg en omstreken. Nieuwsgierig naar meer acties en aanbiedingen? Bekijk dan onze actie-pagina. Heb jij nog goede acties gezien? Laat je tip dan zeker even achter in de reacties!