Nieuws

Let op! Dit artikel is al 1549 dagen oud en wellicht niet meer relevant

MIDI ontvangt ruim 650 ondernemers voor BOB Event

Ruim 650 ondernemers maken donderdag aanstaande (opnieuw) kennis met MIDI, het theater aan de Heuvelring in Tilburg dat sinds januari 2014 wordt geëxploiteerd door de Tilburgse cateraar La Cloche party catering & events. Samen met hen en een aantal andere partners verzorgt Regio Business deze tweede BOB Borrel van het jaar.

BOB Masterclass

Voorafgaand aan de BOB Borrel deelt Victor Bonke met een masterclass zijn kennis over koude acquisitie. De BOB Masterclass ‘Koude acquisitie, warm aanbevolen’ kan rekenen op een hoge opkomst; blijkbaar is koude acquisitie nog steeds een uitdaging voor ondernemers. Victor Bonke heeft meer dan 30 jaar succesvolle koude acquisitie-ervaring in het B2B-segment in Nederland.

BOB Borrel

De bezoekers aan de masterclass kunnen hun opgedane kennis meteen toepassen in de praktijk: de BOB Borrel start direct na afloop van de BOB Masterclass. De business professionals die de borrel bezoeken kunnen rekenen op een goed verzorgde avond, inclusief walking dinner. Alle mogelijkheden om nieuwe contacten op te doen zijn aanwezig; het is aan de ondernemer om deze te benutten.

Informatie

BOB staat voor Business Ontmoet Business. Regio Business, uitgever van zakenmagazines onder dezelfde noemer, organiseert deze zakelijke evenementen speciaal om ondernemers in contact te brengen met collega-ondernemers. De afgelopen achttien jaar is de BOB Borrel uitgegroeid tot een begrip in de regio en een ontmoetingsplaats waar kennis, kaartjes en opdrachten volop worden uitgewisseld. Daarnaast biedt Regio Business een online platform via www.regio-business.nl waar leden en andere geïnteresseerden met elkaar in contact kunnen komen.

Reageer op dit bericht