Nieuws

Hudson's Bay naar Tilburg?
Let op! Dit artikel is al 1126 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Mogelijk een Decathlon in de kelder van V&D-pand

Gisteren berichtte we al over het Canadese bedrijf Hudson’s Bay dat naar Nederland komt. Nu lijkt het erop dat de keten daadwerkelijk naar Tilburg komt en in de kelder van het voormalige V&D-pand een Decathlonvestiging opent. De keten wil de komende twee jaar twintig warenhuizen openen op hoogwaardige locaties in Nederlandse binnensteden

Laat het pand van V&D momenteel leegstaan in de Tilburgse binnenstad. Is één en één dan twee? Daar lijkt het wel op! Het Financieel Dagblad berichtte eerder vandaag: ”De Canadezen willen winkels in alle belangrijke binnensteden in Nederland, maar de eerste komen volgens marktpartijen in ieder geval in Amstelveen, Leiden, Breda, Tilburg en Den Haag, waar de sportketen Decathlon in de kelder een winkel vestigt.”

Hudson’s Bay

Het bedrijf gaat de komende jaren twee winkelconcepten in Nederland uitrollen; Hudson’s Bay (V&D, maar dan een stuk luxer) en Saks Fifth Off (outletketen). De komst van het concern moet zorgen voor 5.000 extra banen in Nederland. Ze investeren samen met huurbazen zo’n 300 miljoen euro, aldus het Algemeen Dagblad.

Decathlon

Volgens het Financieel Dagblad is het zeer aannemelijk dat Decathlon in de kelder van het voormalige V&D-pand vestigt. Decathlon is een Franse sportwinkelketen waar je ook voor outdoor artikelen terecht komt. Deze keten vind je nu nog niet in Tilburg, in Breda en Best vind je de dichtstbijzijnde filialen.

Wat vinden jullie?

Grote ontwikkelingen in de binnenstad dus! Gisteren vroegen we jullie wat jullie vinden van een eventuele komst van Hudson’s Bay naar Tilburg. De overgrote meerderheid vindt het bedrijf een aanwinst voor Tilburg.

Stelling: Decathlon is een aanwinst voor Tilburg

Loading ... Loading ...

Reageer op dit bericht