Nieuws

monopoly Tilburg
Let op! Dit artikel is al 1646 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Monopoly Tilburg is vanaf nu verkrijgbaar bij PLUS

De allereerste editie van Monopoly Tilburg is uitgereikt aan Marc Meeuwis. De Marketing Tilburg directeur, speelde het spel voor het eerst met Mr. Monopoly. Vanaf maandag 29 mei is het spel exclusief verkrijgbaar bij de vier Tilburgse filialen van supermarktketen PLUS.

Mede-initiatiefnemers van supermarktketen PLUS: “Fantastisch hoe het spel eruit ziet. Tilburg heeft prachtige plekken die terug te vinden zijn op het bord, denk aan het Wilhelminapark, Westpoint, Piushaven, Spoorlaan en Koningsplein. Het is vooral bijzonder  dat Tilburgers zelf een rol hebben gespeeld bij de samenstelling van het spel. Het is een spel geworden van en voor Tilburgers.”

Marc Meeuwis, directeur Marketing Tilburg: “Tilburg heeft een bijzonder en bruisend karakter wat goed in de eigen editie van het Monopoly spel naar voren komt. Dit initiatief past dan ook perfect binnen het merk van de stad. De persoonlijke toevoeging van de Tilburgers vind ik ook gaaf, goed om te zien dat zij zo betrokken zijn.”

Monopoly Tilburg

Het spel is vanaf 29 mei te koop voor €49,95 bij de vier PLUS filialen in Tilburg. In de eerste week – van 29 mei tot en met 4 juni – krijgt de consument €15,- korting op het spel* bij een minimale besteding van € 50,- euro aan boodschappen.

*maximaal twee spellen per klant

Reageer op dit bericht