Nieuws

festival voor ouderen
Let op! Dit artikel is al 212 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Mooi initiatief: Factorium organiseert festival voor ouderen en mensen met een beperking

Festivals, we kennen er genoeg. Er worden er dan ook gigantisch veel georganiseerd in Tilburg en omgeving. Daarmee mogen we onszelf toch wel een echte evenementenstad noemen. Wat nog ontbrak: een gaaf festival voor ouderen en mensen met (of zonder) beperking. Daar komt in het laatste weekend van september verandering in. 

Factorium Podiumkunsten organiseert namelijk op zaterdag 28 september het Memorabel Festival en een dag later het All You Need Is Love Festival. De eerste dag staat in het teken van ouderen en hun verzorgers of mantelzorgers. De tweede dag is een dag waarop mensen met (en zonder beperking) samen naar theater kijken en kunnen zingen, dansen en dichten.

Zaterdag 28 september: Memorabel Festival

Het programma van het Memorabel Festival vind je in onze uit-agenda. Het evenement is gratis toegankelijk en duurt van 12:15 uur tot 17:30 uur. Aanmelden is gewenst.

Zondag 29 september: All You Need Is Love Festival

Ook het programma tijdens het All You Need Is Love Festival kun je in onze uit-agenda vinden. Het evenement is net als het Memorabel Festival gratis toegankelijk. Wederom is aanmelden gewenst.

Reageer op dit bericht