Nieuws

Museum De Pont biedt kunstwerken aan
Let op! Dit artikel is al 401 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Museum De Pont biedt kunstwerken aan

Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van het museum biedt De Pont zijn bezoekers bijzondere kunstwerken aan voor een schappelijke prijs. De kunstwerken worden gemaakt door vijf verschillende kunstenaars en zijn te zien op verschillende edities in Museum De Pont.

Kunstwerken kopen

Elk kunstwerk wordt door De Pont ingelijst en is te koop voor €500,- (inclusief de lijst). Vanaf de 25ste van de maand wordt er in de salon van het nieuwe museumcafé een video vertoond van het maakproces. Vanaf die dag liggen de werken ook ingelijst en ingepakt klaar, om tijdens openingstijden van het museum te worden opgehaald door de 25 gelukkigen. Die zo een blijvende herinnering aan De Pont mee naar huis kunnen nemen!

Vijf kunstenaars

De vijf kunstenaars die vertegenwoordigd worden in de vaste collectie maken exclusief voor deze feestelijke gelegenheid een kunsteditie in een oplage van 25 exemplaren. Het zijn Toon Verhoef, Charlotte Dumas, Marc Mulders, Marien Schouten en Reinoud van Vught.

In de maandelijkse nieuwsbrief (van februari tot en met juni) wordt steeds één editie van één kunstenaar gepresenteerd, waarna geïnteresseerden zich kunnen inschrijven via een email.

Reageer op dit bericht