Nieuws

Music Masters
Let op! Dit artikel is al 506 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Music Masters gezocht! De Lollipop organiseert talentenshow

De Lollipop en HM Sound Service zijn op zoek naar nieuw talent! Ben jij misschien die ene Music Master? Geef je dan op voor de Music Masters talentenshow. De hoofdprijs? Het opnemen van een eigen cover, inclusief videoclip!

Klaar voor het avontuur?

Denk je dat jij het aanstormend talent ben? Die badkamerheld met dat gouden keeltje of die verlegen douchezanger? Dan kun je je nu opgeven voor de Music Master talentenshow. De voorrondes zijn op vrijdag 13, 20 en 27 november. Iedere voorronde worden er twee deelnemers door de vakkundige jury geplaatst voor de finale. De finale is op vrijdag 11 december. Het is de bedoeling dat de finalisten een zelfgekozen nummer én een kerstnummer zingen.

Eigen cover & videoclip

De jury wisselt wekelijks en er is een leuk prijzenpakket. De hoofdprijs is zeer bijzonder, namelijk het opnemen van je eigen cover! Daarnaast ga je ook nog een videoclip opnemen. Hoe tof is dat? Lijkt het je leuk om mee te doen aan deze spannende talentenshow dan kun je aanmelden kan op de website van de lollipop. Deelname aan de talentenshow kost €5,-.