Nieuws

reeshof muzenconcerten
Let op! Dit artikel is al 349 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Muzenconcerten van start in het Reeshofpark

Het was een tijdje onzeker of we ook dit jaar konden genieten van zomeravondconcerten in het Reeshofpark. Toch is het een fanatieke groep vrijwilligers gelukt om weer vier Muzenconcerten in het Reeshofpark te organiseren. De eerste staat dinsdagavond op het programma in de grootste wijk van de stad. 

Vorig jaar kwamen er zo’n 12.000 bezoekers op het evenement af. Ook dit jaar hoopt de organisatie duizenden bezoekers te ontvangen. Op dinsdagavond trappen de Muzenconcerten af met een optreden van de Rewind-band en een verrassingsoptreden. Speciaal voor de kids worden er springkussens rondom het festivalterrein geplaatst.

Rewind band

Tijdens het optreden van de Rewind band kun je vooral top-100 pop- en rockcovers verwachten. De band bestaat uit Gitte Roovers (zang), Marc Stoop (gitaar), Maarten van de Brekel (Zang), Harley van Kuijk (toetsen), Han van Oers (bas), John Emmen (drums) en Marco Mols (gitaar).

Het festivalterrein gaat om 18:00 uur open en vanaf 19:45 uur kun je genieten van live-optredens. De optredens duren tot 22:00 uur en de bars blijven tot 23:00 uur geopend.

Komende edities

Ben je deze week verhinderd om de Muzenconcerten te bezoeken? Geen probleem. Ook op de volgende data kun je in het Reeshofpark genieten van live-muziek:

In de stemming komen

Alvast in de stemming komen? Check onderstaande sfeerimpressie van vorig jaar.

Reageer op dit bericht