Nieuws

Muziekids Studio
Let op! Dit artikel is al 218 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Muziekids Studio ontvangt 15.000 euro van Tilburg Roomley

De deuren van de Muziekids Studio in het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) gaan binnen afzienbare tijd ook in de weekenden open. Lionsclub Tilburg Roomley maakt dit met een donatie van 15.000 euro mogelijk.

Muziekids Studio ontvangt 15.000 euro

De cheque werd maandagavond 12 maart overhandigd aan John Verbunt en Christel van der Bruggen, de leiders van de Muziekids Studio op locatie ETZ Elisabeth. De schenking was de opbrengst van de drukbezochte lezing van Lionsclub Tilburg Roomley die, die avond in het Willem II stadion plaatsvond. Stefaan Vansteenkiste, interim topman van Intertoys, gaf aan de Tilburgse ondernemers een bevlogen voordracht over hoe ze met hun bedrijven succesvol kunnen blijven in een snel veranderende wereld. De inspirerende spreker gaf de geslaagde avond extra cachet door speelgoed te schenken aan het nieuwe Moeder- en Kindcentrum in het ETZ.

Verrassing

John en Christel waren na het uitreiken van de cheque nog enigszins beduusd. “We zijn aangenaam verrast door de hoogte van het bedrag, het was veel meer dan we vooraf verwacht hadden. Met dit bedrag kunnen we de komende jaren ook in de weekenden de zieke kinderen verblijden met een liedje of muziekje in onze Studio. Ze vergeten daardoor even dat ze ziek zijn.”

Om de verrassing compleet te maken, meldde Lionsclub Tilburg Roomley aan het einde van de avond dat de opbrengst van het eigen golftoernooi op 13 juni 2018 ook ten goede zal komen aan de Muziekids Studio. De lezing in het Willem II stadion en de grote donatie zijn mogelijk gemaakt door onder meer de Rabobank, Heerkens van Bavel, Bonheur horeca groep, TES, Interpolis, Intertoys en Commpanion. Bekijk voor meer informatie de website.

Reageer op dit bericht