Nieuws

verzorgingshuizen
Let op! Dit artikel is al 192 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Muzikanten gezocht om te spelen voor ouderen in verzorgingshuizen

De impact die het coronavirus op het normale leven heeft is groot. Zo mogen ook de verzorgingshuizen niet meer bezocht worden. Om de eenzaamheid en ellende een beetje te vergeten, is het idee ontstaan om muziek te gaan maken voor ouderen in de verzorgingshuizen. 

Optredens bij De Wever

Dit nieuws kwam terecht bij Gon Mevis, directeur van ContourdeTwern. Hij zorgde er al snel voor dat dit prachtige idee uitgevoerd kan worden bij De Wever. En hiervoor zoekt hij muzikanten!  Omdat De Wever beschikt over 14 locaties word je ingedeeld om een eerlijke verdeling te krijgen.

Opgeven om mee te doen

Je kan je opgeven door middel van een mailtje naar muziekmarathon@contourdetwern.nl. Hierna zal er een indeling volgen over de 14 verschillende locaties. Aankomende zondag 22 maart vindt om 14.00 uur een proefeditie plaats. Wanneer het goed uitpakt, is het de bedoeling om dit volgende week nog eens over te doen.

Belangrijk: Mevis roept iedereen op om op een gezonde afstand van elkaar te staan en absoluut niet naar binnen te gaan in een van de verzorgingshuizen!

Reageer op dit bericht