Nieuws

de microclub
Let op! Dit artikel is al 380 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Na Amsterdam, Rotterdam en Utrecht komt De Microclub naar Tilburg

Na meerdere succesvolle edities in Utrecht, Den Haag, Amsterdam en Rotterdam is De Microclub komend weekend voor het eerst in Brabant met twee avonden vroeg dansen (20.00u – 00.00u) voor 25+ op de beste elektronische muziek.

Foto: Facebookpagina De Microclub

Nu steeds meer vroege mensen het concept van microclubben omarmen en de duizenden enthousiaste reacties in andere steden, is het de hoogste tijd om ook op tijd te gaan dansen in Tilburg bij Club Smederij. De editie in Den Bosch komende zaterdag is al uitverkocht.

De Microclub

De Microclub is opgericht om iedereen van 25+ een plek te bieden waar in het weekend al op tijd gedanst kan worden. Oprichter Melvin Bruhn legt uit waar het idee vandaan komt: “Ik kwam steeds vaker in de situatie waarbij ik met vrienden op vrijdagavond na een etentje door de stad liep en we elkaar aankeken met een blik van ‘wat nu’? In de meeste steden kan je rond 20:00 uur prima ergens gaan eten, de kroeg in duiken of naar een concert / film gaan, maar dansen zit er niet in. Dan is het toch wachten tot middernacht of later. Zeker eind twintigers en dertigers hebben vaak geen zin meer om tot zo laat te wachten. Toen besefte ik me hoe geweldig het zou zijn als er een clubavond is die vroeg begint en een beetje bijtijds eindigt, zodat je ook nog wat aan de rest van je weekend hebt.”

Niemand minder dan Chris Stussy draait op deze clubavond de muziek.

Tickets

Extra leuk: de eerste vijftig mensen die aanwezig zijn, krijgen een drankje van het huis. Er zijn nog een aantal tickets te koop voor €11,55.

Reageer op dit bericht