Nieuws

MeiMarkt 2019
Let op! Dit artikel is al 1072 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Na ‘voorverkoop’ nu écht: dit weekend inschrijving MeiMarkt 2019

Er was lichte paniek nadat afgelopen zaterdag al een aantal plekken voor MeiMarkt 2019 werden vergeven. De website liep vast, betalingen kwamen niet door en niemand wist of ze überhaupt nog kans maakten op een plekje op de markt. Maar wees niet getreurd: op zaterdag 16 februari maak je opnieuw kans op een kraam op de grootste rommelmarkt van Zuid-Nederland! De inschrijving opent om 10.00 uur. 

Om de gloednieuwe website van MeiMarkt Tilburg te testen, besloot de organisatie voor alle vroege vogels alvast een aantal kramen en grondplaatsen in de verkoop te doen. En dat ging niet onopgemerkt: maar liefst 9000 mensen bezochten de website tijdens de voorverkoop op 9 februari. En niet alleen uit Tilburg. Nee, uit maar liefst 19 landen. “Het is ongelooflijk, maar waar… de MeiMarkt heeft zich internationaal gevestigd,” schrijft de organisatie.

Nieuwe ronde nieuwe kansen

De reacties op het internationale karakter van MeiMarkt 2019 zijn gemengd. Een aantal Tilburgers maken zich zorgen dat zij hun plek na tientallen jaren verliezen aan internationale handelaren. Volgens de organisatie hoeft iedereen die nog geen kraam heeft weten te bemachtigen zich geen zorgen te maken: “Niet getreurd… volgende week zijn er nieuwe kansen.”

De MeiMarkt 2019 vindt plaats op 8 en 9 juni 2019 (Pinksterweekend).

Reageer op dit bericht