Nieuws

Naais en BRUKT.
Let op! Dit artikel is al 1657 dagen oud en wellicht niet meer relevant

NAAIS X BRUKT. opent winkel in BANK15

Handgemaakte kleding en unieke, tweedehands items. In BANK15 opent donderdag 18 mei NAAIS X BRUKT. Wil jij alles over deze onderneming weten? Lees dan snel verder.

Donderdag 18 mei is de dag waar deze vier ondernemende dames naartoe gewerkt hebben. NAAIS x BRUKT. bundelen hun krachten en openen een winkel op de eerste etage in creatieve verzamelplaats BANK15 aan de Spoorlaan.

BANK15

BANK15 verbindt creatieve ondernemers, zo ook NAAIS x BRUKT. Renate Brugman, eigenaresse van NAAIS, zit met haar naaiatelier al langer gevestigd in BANK15 en geeft vanuit daar naaicursussen. Na 3,5 jaar de winkel Knus&Knapper in de Tuinstraat te hebben gehad, is het haar wens geweest een nieuw verkooppunt voor haar eigentijdse en handgemaakte collectie te vinden. Nu slaat ze de handen ineen met BRUKT. en openen ze samen een winkel. Renate: ”Ik hoorde dat de ruimte naast mijn naaiatelier vrij was en heb de meiden van BRUKT. ingeschakeld om samen een prachtwinkel te openen waar beide bedrijven volledig tot hun recht komen.”

NAAIS x BRUKT

BRUKT. bestaat uit Marloes Verhoef, Naomi van der Heijden en Goedele Smeulders en richten zich op de verkoop van gebruikte producten voor in je interieur en in je garderobe. Naomi: ”We horen vaak dat mensen zich geen raad weten in kringloopwinkels of op rommelmarkten, ze zijn de schakel die ervoor zorgt dat ook zij een unieke stijl kunnen creëren” Dit is waar BRUKT. zich in specialiseert: het zoeken van de parels tussen de rommel. BRUKT. is begonnen met verkopen vanuit een webshop, www.brukt.nl, en was op zoek naar een fysieke plek toen Renate aanklopte. Marloes: ”Onze producten komen het best tot haar recht als ze bij elkaar gestyled zijn. Dan pas creëer je een aansprekende sfeer.” Goedele: ”En aangezien we zelf ook styling producties doen, is het hebben van een plek waar je jezelf kan presenteren van belang.” NAAIS x BRUKT. is elke donderdag en vrijdag geopend van 10:00 – 21:00 uur en zaterdag van 12:00 – 18:00 uur.

Reageer op dit bericht