Naar Festival Mundial met de Meedoenregeling

Festival Mundial is niet het duurste festival in Nederland, maar toch is het niet voor iedereen vanzelfsprekend dat ze budget hebben om een kaartje te kopen. Daarom werken Festival Mundial en de Gemeente Tilburg ook dit jaar weer samen aan de Meedoenregeling. Tilburgers kunnen via deze regeling meedoen aan leuke, leerzame of gezonde activiteiten en zo worden ook Festival Mundial-tickets voor iedereen betaalbaar.

Vanaf 1 april zijn deze tickets van de Meedoenregeling voor Festival Mundial weer beschikbaar. De inwoners van Tilburg die recht hebben op de regeling kunnen een weekendticket bestellen voor het festival op 25 en 26 juni voor slechts €12.50.

De tickets kunnen op twee manieren worden aangeschaft:

1. Als je voldoende budget van de Meedoenregeling beschikbaar hebt en je het ticket digitaal wil ontvangen, stuur je je BSN-nummer en het aantal gewenste tickets naar: meedoen@festivalmundial.nl.

2. Indien je onvoldoende budget van de Meedoenregeling hebt en je je ticket geheel of gedeeltelijk contant wil betalen, dan kun je met je BSN-nummer en identiteitsbewijs de tickets zelf afhalen bij een van de vijf afhaalpunten: Bibliotheek Tilburg centrum, Bibliotheek Wagnerplein, Bibliotheek Heyhoef, VVV Tilburg en het kantoor van Mundial Productions in de Spoorzone.

Voor meer informatie over de Meedoenregeling, de voorwaarden voor het in aanmerking komen en de afhaalpunten, kun je terecht op www.meedoentilburg.nl.