Nieuws

nac - willem II
Let op! Dit artikel is al 308 dagen oud en wellicht niet meer relevant

NAC – Willem II: in deze kroegen kun je de derby bekijken

Willem II – NAC en NAC – Willem II; dat zijn dé wedstrijden van het seizoen voor de supporters van Willem II en NAC. Zondagmiddag 15 april staat er om 12:30 uur weer een editie van de derby op het programma in Breda. Het uitvak is volledig uitverkocht en dat betekent dat er zondag 750 Willem II supporters afreizen om de Tricolores naar de overwinning te schreeuwen. 

Foto: Tilburg Boven Alles (Tilburg Tifosi)

Traditioneel staat voor de derby een laatste training met een lekker sfeertje om de spelers op te peppen op het programma. Deze laatste training staat deze keer op zaterdagmiddag om 15:30 uur gepland. Het Koning Willem II Stadion is vanaf 15:00 uur geopend voor publiek. Je kunt het stadion betreden via de ingang van vak B en de vakken A,B,C en P zijn geopend.

In de kroeg kijken

Zoals je hierboven leest, is het uitvak uitverkocht. Heb je geen kaarten? Zorg dan dat je met je mede-supporters in de kroeg gaat kijken. De volgende kroegen in Tilburg zenden NAC – Willem II uit zondagmiddag:

  • Ruby’s Irish Pub aan de Paleisring. Met uiteraard pints, Guinness en Cider.
  • Polly Maggoo aan de Korte Heuvel met een broodje Nac-worst en twee bier voor €9,50.
  • Café de Kok aan de Heuvelring met gratis shotjes bij ieder doelpunt van Willem II.
  • Café Bargus gaat speciaal voor de derby eerder open.

Natuurlijk kun je de wedstrijd ook bekijken bij een van de vele voetbalkantines in Tilburg. De meeste voetbalkantines hebben tv-schermen hangen en rechten om Eredivisievoetbal uit te zenden.

Blijf na de wedstrijd lekker in de stad hangen zodat je hopelijk met alle terugkerende supporters uit Breda een feestje in de stad kunt vieren!

Reageer op dit bericht