Nieuws

black friday
Let op! Dit artikel is al 934 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Nachtopening Media Markt voor Call of Duty Black Ops 3

Op donderdag 5 november om 00.00 uur staat er weer een nachtopening gepland bij Media Markt Tilburg op het Pieter Vreedeplein 152. Dan zal namelijk de grote release plaats vinden van het nieuwe Call of Duty spel genaamd Black OPS 3.

Dit derde deel speelt zich af in een duistere, grimmige toekomst waar nieuwe Black Ops soldaten bestaan die zodanig zijn gemodificeerd dat de lijn tussen mens en robot vervaagd. Deze modificaties bepalen hoe de oorlog word uitgevochten, een nieuw soort oorlog begint….

Monster blikken met unieke codes

Tijdens deze nachtopening zijn er ook Monster blikken te koop om je wakker te houden tijdens het spelen van dit spel. Maar dat is niet alles! Deze blikken bevatten namelijk codes ( onder het lipje ) om 15 min Zombies 2XP te spelen dit kan voor veel traffic zorgen omdat je op geen enkele andere manier aan Zombies 2XP kan komen.

Nachtopening

Kortom: de moeite waard om donderdag 5 november om 00.00 uur bij Media Markt Tilburg als één van de eerste dit nieuwe spel te kopen. Black OPS 3 is beschikbaar voor de PS3/PS4/XBOX360 en te koop voor maar 53,-!

Reageer op dit bericht