Nieuws

nationale pannenkoekendag
Let op! Dit artikel is al 508 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Nationale Pannenkoekdag: gratis pannenkoeken eten in Tilburg

Wie houdt er niet van? Een heerlijke pannenkoek! Op vrijdag 22 maart is het de (0)13e editie van de Nationale Pannenkoekdag en dat betekent dat basisschoolleerlingen door het hele land pannenkoeken bakken voor ouderen in de buurt. Maar ook verschillende pannenkoekenrestaurants spelen op de themadag in. 

Gratis pannenkoek bij Pannenkoekenparadijs Reeshof

Wist je dat er in de Reeshof een groot pannenkoekenparadijs aan het Reeshofpark is gevestigd? Met daarnaast een speeltuin voor de kids? Bij dezen! Nu is het tijdens Nationale Pannenkoekdag fantastisch weer en een mooie gelegenheid om een pannenkoek te gaan eten. Bij het Pannenkoekenparadijs krijg je vrijdag vanaf 14:00 uur de goedkoopste pannenkoek op de rekening gratis.

Pannenkoeken eten in Tilburg

Het Ketelhuis

Deze prachtige pannenkoekenzaak, waar je tevens andere heerlijke gerechten kunt bestellen, is een zeer populair pannenkoekenrestaurant in Tilburg. Je vindt ze op het terrein van winkelcentrum AaBe!

Pannenkoekenbakker Tilburg

Middenin de binnenstad pannenkoeken eten? Dat kan ook! In de Heuvelstraat zit namelijk al jaar en dag Pannenkoekenbakker Tilburg gevestigd. Studenten opgelet: op dinsdag en woensdag hebben ze een toffe actie voor jullie.

Zeven Geitjes

Al in 2009 werd het restaurant bij Uitspanning de Zeven Geitjes omgedoopt tot pannenkoekenhuis. Ze hebben maar liefst keuze uit 100 verschillende pannenkoeken, die stuk voor stuk bereid worden met verse ingrediënten. Let op: de keuken is doordeweeks maar tot 19.00 uur geopend.

Reageer op dit bericht