Nieuws

262287_beursvloer_tilburg_2012.jpg
Let op! Dit artikel is al 2219 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Netwerken en iets terug doen voor de maatschappij

Afgelopen jaar namen bijna 200 Tilburgse bedrijven en organisaties deel aan Beursvloer Tilburg. Laat deze kans niet lopen en neem ook dit jaar deel aan de Beursvloer! Deelname is gratis, het kost u slechts een halve middag, u hoeft geen stand in te richten en het kan u veel opleveren. Kortom, een mooie kans voor uw organisatie met winst voor alle partijen!

Over Beursvloer Tilburg
'Beursvloer Tilburg' brengt vraag en aanbod tussen ondernemingen en maatschappelijke organisaties bij elkaar. Wat de een biedt, is voor de ander zeer gewenst. Tilburgse ondernemingen worden uitgenodigd om in het kader van hun maatschappelijke betrokkenheid gratis aanbiedingen te doen van hun producten en/of diensten aan Tilburgse maatschappelijke organisaties. Deze maatschappelijke organisaties dienen vooraf een hulpvraag in. Tijdens de 'Beursvloer Tilburg' wordt het aanbod van de ondernemers en de vraag van de maatschappelijke organisaties bij elkaar gebracht (de zogenaamde match). Tijdens 'Beursvloer Tilburg 2011' zijn 363 matches gemaakt. Iedere match wordt in een overeenkomst vastgelegd. De matches hebben betrekking op menskracht, kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit. Belangrijk is dat de match tweerichtingsverkeer is, de maatschappelijke organisaties moeten de bedrijven een tegenprestatie doen! Hierdoor ontstaat er een gelijkwaardig partnerschap.

Maatschappelijke Verantwoord Ondernemen
De gemeente Tilburg stimuleert maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). MVO richt zich op de balans tussen people, planet en profit. Bedrijven die MVO opereren maken verantwoorde winst door oog te hebben voor hun sociale en fysieke omgeving en meer te doen dan wat wettelijk verplicht is. Hierbij hoort maatschappelijk betrokken ondernemen. Het gaat hierbij om het leveren van een actieve bijdrage aan maatschappelijke initiatieven. Die steun kan bestaan uit het ter beschikking stellen van kennis en/of materiaal, zoals tijdens 'Beursvloer Tilburg' het geval is. Meer informatie over Beursvloer Tilburg treft u aan op www.beursvloertilburg.nl

De organisatie van Beursvloer Tilburg is ook dit jaar weer in handen van vrijwilligersorganisatie Contour. Wilt u een actieve bijdrage leveren, maar u weet nog niet hoe? Stuur dan een e-mail naar info@contourtilburg.nl of bel naar Albert Rusch, telefoon 013 –  543 45 72. Hij helpt u graag verder.

Schrijf u nu in voor Beursvloer Tilburg 2012 via www.beursvloertilburg.nl en volg het voorbeeld van de ruim 200 bedrijven en organisaties, die in 2011 hebben deelgenomen aan de Beursvloer Tilburg.

Op de foto het organisatiecomité van Beursvloer Tilburg 2012: in het midden vooraan Albert Rusch, projectleider Beursvloer Tilburg en intermediair maatschappelijk betrokken ondernemen Contour en vervolgens van links naar rechts Pauline Horvers, gemeente Tilburg, Hans den Dekker, ABN-AMRO, Edwin Bockting, KPMG, Lambert Verhoeven, Rabobank, Ruud van Groeninge, Tilburg.com, Roel van Eijk, Rabobank, Nicolette van Poppel, gemeente Tilburg en Joost de Beer, Tilburgse Koerier.

Fotografie Michel Klop

 

Reageer op dit bericht