Nieuws

Factorium
Let op! Dit artikel is al 263 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Een nieuw cursusjaar vol podiumkunst bij Factorium

Midden in de binnenstad van Tilburg vind je Factorium Podiumkunsten; een plek waar de podiumkunsten muziek, theater, musical en dans samenkomen binnen één gebouw. Een ‘cursushuis’ voor amateurs en toekomstige professionals en mensen die willen doorstromen naar een vakopleiding. Op 4 september start het nieuwe cursusjaar.

Er zijn mogelijkheden voor alle leeftijdsgroepen, van de allerkleinsten tot senioren. Factorium Podiumkunsten is behalve in Tilburg-centrum ook te vinden op locaties in de Reeshof, Goirle, Riel, Udenhout en Berkel-Enschot.

Een plek waar heel veel samenkomt

Boyke Brand (directeur/bestuurder Factorium Podiumkunsten): “Als je voor Factorium Podiumkunsten kiest, kies je voor een plek waar heel veel samenkomt. Je wordt begeleid door docenten die heel goed snappen wat jij wilt bereiken en die zich volledig inzetten om dit samen met jou voor elkaar te krijgen. Op een hele plezierige manier, want podiumkunst ís plezier! Daarnaast ontdek je nieuwe en misschien wel mooiere en betere kanten in jezelf. Ook ontmoet je regelmatig andere podiumkunstliefhebbers en dit leidt vaak tot een aangewakkerd vlammetje van inspiratie en uitwisselen van ideeën.”

Factorium Podiumkunsten is een plek waar mensen hun talenten op allerlei manieren kunnen laten zien. Niet alleen tijdens het volgen van een cursus, maar ook via talrijke optreedmogelijkheden. Veel optredens zijn openbaar en dan is publiek dus van harte welkom! Gedurende het cursusjaar zijn er bijvoorbeeld spetterende musicalvoorstellingen, intieme muziekconcertjes, knallende optredens van popbands, open podium Links van het LED-scherm, spannende theatervoorstellingen en dansoptredens waarbij je zelf niet stil kunt blijven zitten.

Voor meer informatie kun je ook op de website van Factorium kijken, of je kunt de open dag bezoeken op 17 september van 13.00 tot 16.00 uur. Via de website kun je je ook inschrijven voor een gratis proefles.

Reageer op dit bericht