Nieuws

Let op! Dit artikel is al 44 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Nieuw dit jaar: kwèèkers verkrijgbaar bij het Kruikenmuntloket op de Heuvel

Hoe kom ik aan die kaartjes? Waar haal ik kwèèkers? Kan ik die tijdens carnaval nog ergens ophalen? Het zijn veelgestelde vragen rondom onze carnavalskwèèkers. Daarom zijn de 16 gloednieuwe kwèèkers dit jaar ook verkrijgbaar bij het Kruikenmuntloket op de Tilburgse Heuvel. Oftewel: als jij op deze locatie Kruikenmunten koopt, kun je daar ook meteen om een stapeltje kwèèkers vragen. 

Je kunt de kwèèkers zaterdag ophalen bij het Kruikenmuntloket aan de Heuvel. We zetten er een flinke doos weg, maar als ze op zijn, is het ook echt op en gedaan. We verspreiden de kwèèkers jaarlijks ook bij Tilburgse horeca, dus mocht je naast het net vissen, dan kun je het daar ook even checken. Het is ook mogelijk om nog vóór carnaval een stapeltje kwèèkers op te halen bij ons op kantoor aan de IJzerstraat 23a. Dit kan tot en met donderdag 20 februari tot 17.00 uur. Daarna gaan wij ze verspreiden bij de Tilburgse horeca.

Openingstijden Kruikenmuntloketten

Je vindt de Kruikenmuntloketten aan de Heuvel, op het Piusplein, Piusplein Zuid, Paleisring, Paleisring en de Stadhuisstraat. Het kassahokje op de Heuvel is zaterdag geopend van 13.00 tot 01.00 uur. Check hier meer info over de Kruikenmunt en de openingstijden van de loketten.

Meer info over de kwèèkers

Voor de duidelijkheid: je hoeft dus niets te betalen voor een stapeltje kwèèkers. Waarom wij de kaartjes maken en gratis verspreiden? Om de Tilburgse taal te promoten, om jullie van goede openingszinnen te voorzien om ze op zoveel mogelijk plekken tegen te komen! Verwerk jij de kwèèkers in jouw pèkske, jouw carnavalswagen, hang jij ze in je etalage, op je toilet of op je school? Neem jij ze mee de wereld rond of doe jij iets unieks met de kwèèkers? Stuur ons dat zeker even een foto door, dat vinden we leuk!

Alles over carnaval in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, de beste acties, gekste foto’s en lekkerste menu’s van carnaval in Tilburg:

Reageer op dit bericht