Nieuws

tilburgse kerstpakketten
Let op! Dit artikel is al 1466 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Nieuw dit jaar: Tilburgse kerstpakketten en Kwèèker kerstkaarten

De feestdagen komen eraan en dan leggen we geliefden flink in de watten. Omdat Tilburg een stad is waar we oprecht trots op mogen zijn, leek het een aantal Tilburgse partijen leuk om deze trots te laten zien in mooie kerstpakketten. Ben jij op zoek naar cadeau-inspiratie en een trotse Tilburger? Dan is dit iets voor jou.

De Tilburgse kerstpakketten zijn naar eigen smaak en portemonnee in te richten. Ze bestaan bijvoorbeeld uit Tilburgse biertjes van KraftBier, leuke activiteiten in de binnenstad, een mooie terugblik op Koningsdag, heel veel Tilburgse merchandise en nog veel meer. Ook nieuw dit jaar: Kwèèker kerstkaarten. Daarmee kun je jouw familie, vrienden en kennissen door het hele land fijne kerstdagen wensen, uiteraard op zijn Tilburgs.

Tilburgse kerstpakketten

De VVV heeft samen met een heleboel Tilburgse partijen, waaronder Tilburg.com, verschillende kerstpakketten samengesteld. Check ze hieronder:

  • Kerstpakket ‘Van eigen bodem’ voor €20,-: hierin zit een Kraftbierglas, een waardebon voor een speciaalbiertje van Kraftbier, Tilburg water, een VVV cadeaubon, Kwèèker kerstkaarten, deelname aan een binnenstadswandeling en een kerstshopper.
  • Kerstpakket ‘Een vorstelijke kerst’ voor €25,-: hierin zit het Koningsdagboek, deelname aan een binnenstadswandeling, een magneet van Tilburgs straatnaambord, Kruikenzeiker drop/winegum mix, Tilburg Kubusdoos, Kwèèker kerstkaarten en een kerstshopper.
  • Kerstpakket ‘Van alles wè’ voor €50,-: hierin zit een kraftbierglas, waardebon voor een speciaalbiertje van Kraftbier, Tilburgs kaartspel, deelname aan binnenstadswandeling, het Koningsdagboek, Kookboek Brabantse pot, placemat leesplengske, toeristische Tilburg pen, Brabantse wijsheden in een luxe blik, Kruikenzeikerdrop in kubusdoos, Tilburg magneet, Kruikenzeiker beeldje. Kwèèker kerstkaarten en kerstshopper.
  • Kerstpakket ‘De keuze is reuze’: stel zelf je kerstpakket samen.

Tilburgse kerstkaarten

Trotse Tilburgers die genieten van de Tilburgse taol sturen natuurlijk hun kerstkaarten op zijn Tilburgs. Speciaal voor hen hebben we dit jaar Tilburgse Kwèèkers getransformeerd tot kerstkaarten. Deze zijn niet alleen in de kerstpakketten verkrijgbaar, maar ook als een los setje. Je kunt ze vanaf donderdag 7 december kopen bij VVV Tilburg voor €2,50. Hiervoor krijg je een setje met acht verschillende kerstkaarten. Ben er snel bij want op = op. Alvast een impressie? Check onderstaande kerstkaarten.

kweeker-kerstkaart-3 kweeker-kerstkaart-2 kweeker-kerstkaart-1

 

Reageer op dit bericht